Në mbështetje të artit dhe kulturës nga Intersig Vienna Insurance Group

Në mbështetje të artit dhe kulturës nga Intersig Vienna Insurance Group

Në mbështetje të artit dhe kulturës! Ekspozita “Duke qëndruar pezull” organizuar në ambiemtet e Kryeministrisë, kuruar nga Erzen Shkololli.

Objekti i këtij sponsorizimi ishte financimi nga shoqëria INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP sh.a, i sezonit të III në AMQHD (COD), për realizimin e një ekspozite në mjediset e Hollit Protokollar të Kryeministrisë, Tiranë.