EUROSIG dhe INSIG mbështesin Kompeticionin Ndërkombëtar të Fluturimit, Albanian Open.

EUROSIG dhe INSIG mbështesin Kompeticionin Ndërkombëtar të Fluturimit, Albanian Open.

Grupi EUROSIG, me kompanitë e sigurimeve EUROSIG dhe INSIG, mbështetën për të disatin vit rresht, Albania Open që u zhvillua në qytetin e Vlorës, në datat 10-13 maj. Edicioni i 19-të i Kompeticionit Ndërkombëtar të Fluturimit, do të pasohet me të tjera aktivitete ndërkombëtare fluturimi, ku EUROSIG Group do të jetë mbështetësi kryesor.

Kompania EUROSIG, që në themelimin e saj, ka qenë një nga promotoret dhe mbështetëset kryesore të Albanian Open, si dhe të shumë aktiviteteve të tjera sportive në vend.