EUROSIG dhe INSIG, në mbështetje të fëmijëve jetimë.

EUROSIG dhe INSIG, në mbështetje të fëmijëve jetimë.

Në kuadër të Ditës Kombëtare të Jetimëve, në Tiranë u organizuan disa aktivitete, ku pjesë e mbështetjes ishin dhe kompanitë EUROSIG dhe INSIG. 200 fëmijë jetimë, të organizuar nga Shoqata Kombëtare e Jetimëve, si dhe me mbështetjen e EUROSIG Group, organanizuan disa aktivitete në kryeqytet. Fëmijët jetimë u pritën nga Presidenti i Republikës, Ilir Meta, si dhe në sallën e Kuvendit të Shqipërisë, u mbajt një seancë e veçantë plenare.

EUROSIG dhe INSIG u bënë pjesë e këtyre aktiviteteve me mbështetjen e tyre, në kuadër të 20 Majit, Ditës Kombëtare të Fëmijëve Jetimë. Të shoqëruar dhe nga figura të njohura të artit e kulturës, si dhe të komuniteteve fetare, fëmijët mbushën sallën e Parlamentit, ku diskutua për problemet e tyre.