SIGAL kontribuon për rikonstruksionin e shkollës “Matosh Uka” në Fierzë.

SIGAL kontribuon për rikonstruksionin e shkollës “Matosh Uka” në Fierzë.

Presidenti i Republikes z.Ilir Meta, Drejtori i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group Austria z.Avni Ponari, Ambasadori i Japonisë z.Makoto Ito, Kryetari i Bashkisë z.Besnik Dushaj dhe personalitete të tjera ishin pjeswmarrws nw inagurimin  e rikostruksionit tw shkollës 9 -vjeçare “Matosh Uka” në Fierzë,Tropojë. 

Duke filluar nga ky vit shkollor, falë kontributit të SIGAL UNIQA Group Austria , nxënësit dhe mësuesit e kësaj shkolle do të kenë kushte plotësisht moderne, një laborator informatike si dhe një bibliotekë me tituj të pasur letrarë dhe shkencorë, të cilat do t’i shërbejnë çdokujt në rrugën e dijes. Që prej themelimit, SIGAL UNIQA Group Austria, jep kontribut të jashtëzakonshëm në fushën e arsimit, kulturës dhe sporteve.