Drejtor Ekzekutiv 
Lloji i PronësisëShoqëri me kapital vendas
Adresa e SelisëRruga e Kavajes, Nr.116, Tirane, Shqiperi
Tel./Faks+355 4 222 38 38
Faqja e Internetitwww.insig.com.al
Posta Elektronikeinfo@insig.com.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim Nr. 03, dt. 08.06.2000

 

Drejtor EkzekutivKlaidi CITOZI
Lloji i PronësisëShoqëri me kapital të huaj dhe vendas
Adresa e SelisëRr “Komuna e Parisit”, Pall “LURA”, kati 2, Kutia Postare
Nr. 1714, Tiranë
Tel./Faks+355 4 258 254, +355 4 258 253
Faqja e Internetitwww.sivig.al
Posta Elektronikekontakt@sivig.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim Nr. 01, dt. 03.02.1999

 

Drejtor EkzekutivAvni PONARI
Lloji i PronësisëShoqëri me kapital vendas dhe të huaj
Adresa e SelisëBul. “Zogu I”, Nr.1 , Kutia Postare Nr.2387, Tiranë
Tel./Faks+355 4 2233 308/ 253 407/408/

+355 4 2250 220

Faqja e Internetitwww.sigal.com.al
Posta Elektronikeinfo@uniqa.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim Nr. 02, dt. 23.06.1999

 

Drejtor EkzekutivDritan ÇELAJ
Lloji i PronësisëShoqëri me kapital vendas
Adresa e SelisëRr. “Themistokli Gërmenji”, 3/1, Tiranë
Tel./Faks+355 4 230 506, +355 4 235088
Faqja e Internetit
www.atlantik.com.al
Posta Elektronike
info@atlantik.com.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim Nr. 5, dt. 13.04.2001

 

Drejtor EkzekutivFitnete SULAJ 
Fusha e AktivitetitSigurime Jo-Jetë
Lloji i PronësisëShoqeri me kapital vendas dhe te huaj
Adresa e SelisëRr. Ismail Qemali, Ndërtesa Samos Tower, kati 2, P.O. Box
8292, Tiranë
Tel./Faks+355 42 270576/577
Faqja e Internetitwww.intersig.al
Posta Elektronikeinfo@intersig.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim Nr. 6, dt. 13.09.2001

 

Drejtor EkzekutivMuharrem BARDHOCI
Fusha e AktivitetitSigurime Jo-Jetë
Lloji i PronësisëShoqëri me kapital vendas
Adresa e SelisëRr. “Barrikadave”, Pallati Albsig, Tiranë, 1001
Tel./Faks+355 42 254 770/664
Faqja e Internetitwww.albsig.al
Posta Elektronikeinfo@albsig.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim 10, dt. 19.07.2004

 

Drejtor EkzekutivXhevdet KOPANI
Fusha e AktivitetitSigurime Jo-Jetë
Lloji i PronësisëShoqëri me kapital vendas
Adresa e SelisëRr “Papa Gjon Pali II”, vila Nr. 5, Tiranë
Tel./Faks+355 4 238 899/999, +355 4 223 841
Faqja e Internetitwww.eurosig.al
Posta Elektronikeinfo@eurosig.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim Nr. 7, dt. 8.07.2004

 

Drejtor EkzekutivEdlir RUKA
Fusha e AktivitetitSigurime Jo-Jetë
Lloji i PronësisëShoqëri me kapital vendas
Adresa e SelisëRr. “Donika Kastrioti”, Vila 9/1 (Rr. 4 Shkurti), Tirane
Tel./Faks+355 42 263 490/486
Faqja e Internetitwww.ansig.al
Posta Elektronikeinfo@ansig.al
Dt. e fillimit të AktivitetitVendim nr. 76, date 22.06.2012