Siguroni pronën nga zjarri!

Siguroni pronën nga zjarri!

Dimri sapo trokiti, ndërsa bombulat e gazit që po përdoren në masë janë kthyer shpesh edhe në burim rreziku! Vitin e shkuar psh mbi 520 banesa u shkrumbuan nga zjarri, si rezultat i shpërthimit të bombulave të gazit.Edhe në ditët…

 Përse duhet sigurimi i pronës?

Përse duhet sigurimi i pronës?

Keni investuar gjithë jetën për të ngritur një biznes apo për të blerë një shtëpi dhe të gjitha këto duhen mbrojtur. Për këtë arsye ju duhet Sigurimi për pronën tuaj. Mos lejoni që mungesa e një plani mbrojtjeje të shkatërrojë…