Ndërtimet, rreziku dhe sigurimet

Ndërtimet, rreziku dhe sigurimet

Ndërtues/zhvillues/ investitorë, si çdo biznes tjetër edhe ndërtimi ka risqet e veta. Investimi juaj është i ekspozuar në mënyrë permanente ndaj fenomeve të papritura dhe të paparashikuara, duke nisur me kushtet e motit, të papriturat e shtresave të nëntokës mbi…

Njoftimi për shtyp

3 Qershor 2021 Me datën 2 Qershor 2021 zhvilloi punimet online Asambleja e Përgjithshme e “Insurance Europe”, pjesë e së cilës është edhe Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë. Në këtë event, si përfaqësues të Shoqatës së Sigurimeve të Shqipërisë morën…