Sigurimi i pronës

Sigurimi i pronës Sigurimi prones perfshin pasurinë e paluajtshme. Kjo përfshin (banesat, njësitë tregtare dhe industriale), pasurinë e luajtshme, e cila përfshin (Makineri, pajisje, inventar ekonomik,etj). Cfare rreziqesh mbulohen? Shoqerite e sigurimit ju dëmshpërblejne për humbjen, dëmtimin ose shkatërrimin e…

Shëndeti në Udhëtim

Shëndeti në Udhëtim Gjatë udhëtimeve për punë, turizëm apo shkollim, kujdesuni që të keni gjthmonë sigurimin e shëndetit me vete.   Shiko me shume