DEKLARATE PËR SHTYP

DEKLARATE PËR SHTYP   Kohët e fundit vërehet një rritje në përmasa të mëdha e të paprecedentë të aksidenteve automobilistike me shkaktarë të paidentifikuar, me pasojë vdekjen dhe dëmtimin e rëndë shëndetësor të personave në këto ngjarje. Duke analizuar të…

Deklaratë e Shoqatës së Siguruesve të Shqipërisë mbi ngjarjen e ndodhur në fasonerinë e Durrësit.

                                                     SHOQATA E SIGURUESVE TË SHQIPËRISË                                                                                                                                    Tiranë, më 30 janar 2019   Deklaratë e Shoqatës së Siguruesve të Shqipërisë mbi ngjarjen e ndodhur në fasonerinë e Durrësit. Në një fasoneri në qytetin e Durrësit, u helmuan…