MJETET E VJETRA,DËME MË TË MËDHA NË AKSIDENTE EKSPERTËT: PRIMI DUHET TË JETË MË I LARTË SE AI I MJETEVE TE REJA!

Rriten pagesat e demeve edhe ne kushtet e pandemise COVID-19

Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë, në bashkëbisedim me studentët e universiteteve.

Sigurimi nga katastrofat: A duhet të presim tërmete e përmbytje më të mëdha?

“Vala e aksidenteve dhe kostot në xhepat e qytetarëve” Apel për sigurimin e përgjegjësisë ndaj palëve të treta!

Tregu i sigurimeve – vazhdon trendi rritës ne pagimin e dëmeve

Tërmeti/Banorët në Floq ende në çadra dhe shkolla, asnjë banesë e siguruar.Kompanitë:Kushton më pak se 500 lekë në muaj