Klinika Lëvizëse SIGAL – ekazaminime shëndetësore në Tiranë.

Klinika Lëvizëse SIGAL – ekazaminime shëndetësore në Tiranë. SIGAL UNIQA Group Austria, përveçse kompani sigurimesh, kontribuon për qytetarët në forma të ndryshme. Që prej disa vitesh SIGAL UNIQA Group Austria ka ndërtuar një klinikë shëndetësore lëvizëse, e cila është e vetmja në llojin e saj në Shqipëri dhe rajon dhe nëpërmjet saj ka ofruar shërbime […]

Posted in Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

SIGAL kontribuon për rikonstruksionin e shkollës “Matosh Uka” në Fierzë.

SIGAL kontribuon për rikonstruksionin e shkollës “Matosh Uka” në Fierzë. Presidenti i Republikes z.Ilir Meta, Drejtori i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group Austria z.Avni Ponari, Ambasadori i Japonisë z.Makoto Ito, Kryetari i Bashkisë z.Besnik Dushaj dhe personalitete të tjera ishin pjeswmarrws nw inagurimin  e rikostruksionit tw shkollës 9 -vjeçare “Matosh Uka” në Fierzë,Tropojë. Duke filluar […]

Posted in Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

EUROSIG dhe INSIG, në mbështetje të fëmijëve jetimë.

EUROSIG dhe INSIG, në mbështetje të fëmijëve jetimë. Në kuadër të Ditës Kombëtare të Jetimëve, në Tiranë u organizuan disa aktivitete, ku pjesë e mbështetjes ishin dhe kompanitë EUROSIG dhe INSIG. 200 fëmijë jetimë, të organizuar nga Shoqata Kombëtare e Jetimëve, si dhe me mbështetjen e EUROSIG Group, organanizuan disa aktivitete në kryeqytet. Fëmijët jetimë […]

Posted in Njoftime, Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

EUROSIG dhe INSIG mbështesin Kompeticionin Ndërkombëtar të Fluturimit, Albanian Open.

EUROSIG dhe INSIG mbështesin Kompeticionin Ndërkombëtar të Fluturimit, Albanian Open. Grupi EUROSIG, me kompanitë e sigurimeve EUROSIG dhe INSIG, mbështetën për të disatin vit rresht, Albania Open që u zhvillua në qytetin e Vlorës, në datat 10-13 maj. Edicioni i 19-të i Kompeticionit Ndërkombëtar të Fluturimit, do të pasohet me të tjera aktivitete ndërkombëtare fluturimi, […]

Posted in Njoftime, Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group iu bashkua nismës së Organizatës “Fundjavë Ndryshe”.

Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group iu bashkua nismës së Organizatës “Fundjavë Ndryshe”. Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group iu bashkua nismës së Organizatës “Fundjavë Ndryshe”, për të ndihmuar familjet në nevojë. Me kontributin e stafit dhe të vetë kompanisë Sigma Interalbanian VIG, 12 fëmijëve në fashtin Mamël të Elbasanit iu mundësua transporti për në shkollë për […]

Posted in Njoftime, Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

Albsig mbështet Shoqatën e Arbëreshëve Vorea për një udhëtim turistik në Shqipëri

 Albsig mbështet Shoqatën e Arbëreshëve Vorea për një udhëtim turistik në Shqipëri Rrugëtimit të gjatë të arbëresheve të Shoqatës Vorea dhe Qendrës Albania Excellencë, për të festuar vitin e Skënderbeut në Shqipëri ju bashkua dhe Albsig, pjesë e Kastrati Group. Shoqëria e Sigurimeve Albsig  si mbështetëse e njerëzve të artit dhe të trashëgimisë historike e […]

Posted in Njoftime, Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

Albsig sha merr pjesë në Panairin e “Ditës së Karrierës “

Albsig sha merr pjesë në Panairin e “Ditës së Karrierës “  Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Tiranës, nën moton “Hidh Hapin Tënd”,  zhvilloi me datën 19 prill 2018 Panairin e “Ditës së Karrierës”, ku morën pjesë rreth 60 kompani të cilat ekspozuan ofertat e tyre të punës. Pjesëmarrës në këtë veprimtari, shoqëria e sigurimeve Albsig […]

Posted in Njoftime, Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

Sigal Uniqa prezanton konkursin:”Inovacioni në Sigurime”

SIGAL UNIQA prezanton konkursin: “INOVACIONI NE SIGURIME” SIGAL UNIQA në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës prezantoi konkursin “INOVACIONI NE SIGURIME”. Për dy muaj, studentët do të ftohen të kryejnë kërkime dhe të propozojnë idetë e tyre novatore mbi tregun e sigurimeve në Shqipëri, sesi mund të zhvillohet ky treg, çfarë përmirësimesh teknologjike mund të […]

Posted in Njoftime, Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

SIGAL UNIQA Group Austria i bashkohet nismës për mbjelljen e pemëve në Pyllin Orbital të Tiranës

“Nismës për mbjelljen e 2 milion pemëve në Pyllin Orbital të Tiranës, iu bashkua edhe SIGAL UNIQA Group Austria dhe ROTARY CLUB TIRANA WEST. Avni Ponari CEO i SIGAL UNIQA njëkohësisht dhe President i R.C.T.W së bashku me Kryetarin e Bashkisë Z.Erion Veliaj, mbollën 40 pemë bliri, në liqenin artificial të Tiranës. Lë të kontribuojmë […]

Posted in Njoftime, Pergjegjësi Sociale | Leave a comment

EUROSIG Group dhuron dy bursa masteri për studentët ekselentë të Inxhinjerisë Matematike.

EUROSIG Group dhuron dy bursa masteri për studentët ekselentë të Inxhinjerisë Matematike. EUROSIG_Group, në kuadër të përgjegjësisë sociale dhe vëmendjes që tregon për studentët e talentuar e të ekselencës, vazhdon të akordojë bursa për studimet master. Më 10 mars 2018, në ambientet e Universitetit Politeknik të Tiranës, u zhvillua ceremonia e diplomimit të nivelit Bachelor, […]

Posted in Pergjegjësi Sociale | Leave a comment