Si ndikon ndryshimi i klimës në sigurimin tuaj?

Ndryshimet klimatike po shkaktojnë thatësira, intensifikimin e zjarreve dhe motit të rëndë, si shira të rrëmbyer, uragane, tornado dhe përmbytje.

Fatkeqësitë natyrore mund të shkatërrojnë shtëpi, makina, biznese dhe të mbjella, duke çuar në një rritje të numrit të dëmeve në sigurime.

Si rezultat, siguruesit po ofrojnë mbulimime të caktuara, sipas problematikave klimaterike të vendit ku jetojnë apo zhvillojnë aktivitetin e tyre. Pra çdo konsumator tashmë mund të personalizojë sigurimin e tij sipas nevojave për të qenë 100% i mbuluar me sigurim në rast dëmi.

Ndryshimet klimatike nuk janë vetëm çështje pronësie dhe viktimash. Ato janë duke ndikuar gjithashtu në shëndetin e konsumatorëve. Cilësia e dobët e ajrit nga zjarret prek këdo dhe mund të çojë në shumë probleme shëndetësore, gjë që rrit kërkesën për sigurimin e shëndetit. Siç e dimë, parandalimi është më i mirë se kurimi. Blerja e një sigurimi shëndeti tashmë është një nevojë e domosdoshme, për çdo qytetar.

Sigurohu tani, përpara se të jet shumë vonë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *