Stina e verës dhe rreziku nga zjarret/ Siguroni shtëpitë, bizneset dhe automjetet tuaja

Vera e nxehtë ka trokitur tashmë dhe sipas parashikimeve të meteorologëve, do të jetë e gjatë.

 

Dhe sa herë termometri arrin nivele të larta nuk mungojnë as zjarret. Ai i rënë në zonën e Dropullit në jug të Shqipërisë është indicja për të na treguar se kjo verë do të jetë e vështirë.

 

Shqipëria renditet mes vendeve me risk të lartë sa i përket fatkeqësive natyrore por njëkohësisht renditet edhe mes vendeve që shpenzojnë më pak për Sigurimin e Pronës dhe jo vetëm.

 

Kujtojmë këtu se vetëm verën e shkuar qindra banesa u shkrumbuan nga flakët, madje nuk munguan as viktimat. Por asnjëra nuk ishte e siguruar.

 

Por mos harrojmë edhe incidentet me bombolat e gazit në banesa e biznese.

 

Shtëpia është investimi ynë më i madh. Por asnjëherë nuk duhen harruar rreziqet që na kanosen.

 

ÇFARË PËRFSHIN SIGURIMI I PRONËS?

 

 • Dëmshpërblim për pasurinë e paluajtshme
 • Dëmshpërblim për pasurinë e luajtshme

 

DËMET QË MBULON

Ky sigurim mbulon humbjen, dëmtimin apo shkatërrimin e pasurisë së siguruar në mënyrë të papritur, të paparashikuar apo aksidentale si pasojë e:

 

 • Zjarrit
 • Rrufesë
 • Eksplozionit
 • Rënia e objekteve fluturuese nga lart, etj.

Këtij sigurimi mund ti shtohet edhe mbulim nga rreziqe shtesë si:

 

 • Tërmeti
 • Breshëri
 • Përmbytja
 • Stuhia, etj.

 

Por mos harroni edhe Sigurimin e Makinës.

 

Sigurimi KASKO është ai që ju nevojitet në situata të tilla pasi është i vetmi që mbulon si gabimet tuaja, gabimet e të tjerëve por edhe “gabimet” e natyrës.

 

KASKO mbulon:

 • Dëmtimet aksidentale
 • Thyerjen e xhamave
 • Zjarr-Rrufe-Eksplozion
 • Katastrofat natyrore
 • Dëmtimet në parkim
 • Vjedhjen
 • GPS
 • Etj

 

Sigurimet nuk parandalojnë zjarret dhe asnjë fatkeqësi tjetër natyrore. Ato rikthejnë pasuritë tona në gjendjen para ndodhjes së ngjarjes. Ndërsa çmimi që ofrojnë 8 kompanitë e sigurimit jo-jetë në Shqipëri për sigurimin e pronës, biznesit apo automjetit janë të përballueshme nga të gjitha shtresat e shoqërisë.

 

SIGUROHUNI SOT, NESËR MUND TË JETË VONË…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *