Sigurimi i pronës

Sigurimi i pronës Sigurimi prones perfshin pasurinë e paluajtshme. Kjo përfshin (banesat, njësitë tregtare dhe industriale), pasurinë e luajtshme, e cila përfshin (Makineri, pajisje, inventar ekonomik,etj). Cfare rreziqesh mbulohen? Shoqerite e sigurimit ju dëmshpërblejne për humbjen, dëmtimin ose shkatërrimin e…

 Pjeshkët dhe lekët i mori breshëri!

Pjeshkët dhe lekët i mori breshëri!

Pjeshkët dhe lekët i mori breshëri Këtë herë ishte breshëri. Ndërsa po përgatiteshim për ditët me diell, moti bëri surprizën e radhës. Një breshër i vrullshëm dhe kokërrmadh prilli, ra në një pjesë të mirë të vendit dhe shkatërroi pemtarinë.…