Problemet e dimrit për të cilat mund të keni nevojë për Sigurim Shëndetësor

Dimri është koha më magjike e vitit. Ka aktivitete në natyrë për t’u shijuar si ski, snowboarding, rrëshqitje në dëborë, patinazh në akull etj. Dhe nuk mund të harrojmë se çfarë e bën me të vërtetë sezonin magjik, dekorimet e Krishtlindjeve si pemët, dritat dhe fshatrat e vegjël në raftet e librave apo oxhaqet me zjarr.

 

Me gjithë këtë magji, vjen pak rrezik. Këtu janë disa nga aksidentet më të zakonshme të dimrit që duhet të keni kujdes për këtë vit:

 

Rënia e cila mund të përfshijë:

  1. Rënia nga shkallët gjatë vendosjes së dekoratave
  2. Rënia gjatë patinazhit në akull
  3. Rënia gjatë vendosjes së majës së pemës
  4. Ski nëpër pemë
  5. Duke rrëshqitur me slitë
  6. Testimi i lodrave të reja të fëmijëve tuaj – veçanërisht ato që nuk janë bërë për të rritur.

Në fund të fundit? Aksidentet ndodhin. Një ditë ju po jetoni jetën tuaj më të mirë dhe një ditë do të bini nga slita e Babagjyshit në mes të fluturimit. Mos u kapni në befasi. Mbulimi i sigurimit shëndetësor nga mund të parandalojë që një aksident të kthehet në një krizë financiare.

Përpara se të blini një sigurim kërkoni ndihmën e një agjenti, ndërmjetësi ose këshilltari të marrjes në sigurim.

 

Sigurohuni që festave tuaj këtë fundvit mos t’ju bie magjia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *