Zjarri dëmton rëndë biznesin në Kamëz/ Sigurimet, mënyra më e mirë për të shmangur kostot e mëdha financiare

Një zjarr ka përfshirë mëngjesin e sotëm në një biznes në Kamëz.

Bëhet me dije se, ngjarja ka ndodhur në rrugën “Donald Trump” dhe si pasojë e zjarrit janë djegur disa automjete, të cilat jepeshin me qira.

Më datë 05.06.2024, rreth orës 04:00, në rrugën “Donald Trump”, Kamëz, ka rënë zjarr dhe janë djegur disa automjete, në një biznes për dhënien e automjeteve me qira.

 Grupi hetimor po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes”, njofton policia mbi ngjarjen.

SIGURIMI I BIZNESIT

Askush nuk mendon se do të preket nga një zjarr derisa të ndodhë. Edhe pse mund të keni ndërmarrë çdo hap për të siguruar biznesin tuaj, do të ishte e papërgjegjshme të mohoni mundësinë e aksidenteve nga zjarri.

Ndaj është e domosdoshme të pajiseni me Policën e Sigurimit të Biznesit për të zbutur pasojat e rënda që mund të ketë një forcë kaq shkatërrimtare.

Ky sigurim mbulon humbjen, dëmtimin apo shkatërrimin e pasurisë së siguruar në mënyrë të papritur, të paparashikuar apo aksidentale si pasojë e Zjarrit por edhe rreziqe të tjera.

SIGURIMI KASKO

 Nëse po kërkoni sigurimin e duhur për automjetin tuaj, i cili t’ju mundësojë mbrojtje financiare nga çdo e papritur, atëherë duhet të keni KASKO.

 Ky sigurim mbulon:

  • Dëmtimet aksidentale
  • Thyerjen e xhamave
  • Zjarr-Rrufe-Eksplozion
  • Katastrofat natyrore
  • Dëmtimet në parkim (pa autor)
  • Vjedhja
  • Shërbim GPS

Jeta është e mbushur me të papritura dhe nëse doni të evitoni kostot financiare, të cilat mund të jenë shkatërrimtare, atëherë shihini sigurimet si mbështetësin e duhur për vazhdimësinë e jetës dhe aktivietit tuaj.

 

SIGUROHUNI SOT! NESËR MUND TË JETË SHUMË VONË…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *