Përse makina jonë ka nevojë për Sigurimin KASKO

Automjeti është shndërruar në një mjet të rëndësishëm pune. Me të shkojmë dhe kthehemi nga puna; dërgojmë dhe marrim fëmijët nga shkolla; dalim jashtë qytetit dhe shumë e shumë aktivitete të tjera. Por teksa numri i tyre rritet, bashkë me…