Sigurimi nga tërmeti/ A ja vlen?

Në një botë ku aktivitetet sizmike përbëjnë një kërcënim të vazhdueshëm për pasuritë tona, çështja nëse sigurimi nga tërmetet është një investim i kujdesshëm duket i madh. Shqipëria, e vendosur brenda një rajoni të prirur ndaj tërmeteve, ka përjetuar pjesën…

Çfarë duhet të dimë për Sigurimin e Shtëpisë

Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë. Të gjithë e dimë që jeta ka shpeshherë të papritura dhe rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë dhe të na shkaktojnë probleme të…